(Android) Stickman Battle 2021: Stick Fight War kodovi beskonačnih ključeva
Feb 18, 2022 2:27:23 GMT -5
Post by inglosnanrega on Feb 18, 2022 2:27:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačnih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
otrgnuti ratnu ostavštinu štapa pokušavaju li uopće
Odličan je i sve, ali zaglavio sam na razini 5 jer mi igra neće dopustiti da nastavim popraviti ovo i dat ću pet zvjezdica 🌟
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Стратегически bkau
Dat ću joj tri zvjezdice jer ne mogu preuzeti kontrolu, moram reći da je ova igra prilično dobra. ova igra je samo pljačka štap war: naslijeđe
Sjajan je i pun je dodataka i potpuno otkinut stickwar naslijeđe, ali razlog zašto sam stavio 1 zvjezdicu je da barem možete igrati igru, a ako imate blokator oglasa, mnogo je manje dosadno, ne znam zašto ima toliko 5 zvjezdica
Volim ovu igru, to je najbolja pls cn imam 1000000000000000000 divova, 1000000000 goldenspearman, i 1000000000000 zasjede, 100000000000000 diamomd
Možete gledati reklame za pobjedu kao varalica 😈
dobro ali treba nova postrojba
To je sjajna igra za kopiju bolje igre koju sam također deinstalirao jer je kopija stick war: naslijeđe je sranje, ali dobro ako je vlastita igra, a ne kopija. Također uklonite novčiće potrebne za igranje razina koje mrzim takve igre
Dobar, ali ne tako dobar kao zadnji
Sviđa mi se ova igra super Najbolja
Jer nema besplatnih dragulja i ne možete ući u tijelo svojih trupa
Bio je to super jasan ripoff originala i nije čak ni dobar, sve čini slabim na početku i grafika je loša u usporedbi sa starom a ovo je novo dao mi je dodati drugi da sam pobijedio razinu i ti ne mogu ih ni nadograditi kao u og verziji, to je ova vrlo dosadna stvar za nadogradnju novčića koju mnoge igre koriste, razlog zašto sam joj dao 2 zvjezdice je zato što je to podrijetlo moje omiljene igre
Zanimljivo, ali igra s stick man war Legacy je puno bolja. Možete biti jedinica Stick man war Legacy i pomagati u borbi (što mi je najdraži aspekt) ovdje to ne možete učiniti i ima puno više dodataka i morate platiti novac u igri da biste prešli na sljedeću razinu . Također morate potrošiti vrijeme i čekati da nadogradite svoje jedinice što se čini kao zauvijek. Također nadogradnja količine vremena potrebnog za obuku osobe oduzima tako malo od količine vremena koje je potrebno. Ništa kao snimka zaslona
Super sporo. Ni približno tako zabavno kao original. Za uništenje kipa potrebna je vječnost. Osjećam se kao da gledam reklame umjesto da zapravo igram igru. Mačevaoci s štapom samo stoje okolo s vremena na vrijeme primajući udarce kada napadaju kip. Sve u svemu, jako tužno zbog ove igre jer je original bila sjajna i zabavna za igranje.
iako još nisam igrao igru u potpunosti, ali kad sam vidio komentare ispod, osjećam da će ova igra biti otkačena od originala pa ako itko želi igrati dobru igru samo igraj original
Pun oglasa i bugova. Uklonili su značajke iz ranijih igara kako bi ovu igru učinili najgorom ratnom igrom do sada.
Sjajna igra, ali s mnogo oglasa iako je besplatna
Igre će vas pokrenuti usred borbe i ponovno pokrenuti
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arcade odqt
Je li to obilježje ratnog naslijeđa ili ne samo da se kaže i dobra je igra
Jedva da više uživam u ovoj igrici. Razine su nevjerojatno teške, zbog činjenice da je AI tako loš, pa samo počnu lutati uokolo umjesto da napadaju. Jedini način da dobijete male šanse za pobjedu je korištenje tona oglasa, što je također sranje.
Svaki put kad kliknem na gledaj video, piše da video nije dostupan.
Htio sam da mi se sviđa ova igra, ali ne mogu prijeći prvu razinu zbog smiješnog broja oglasa koji se pojavljuju. Dobio sam tri oglasa zaredom prije nego što mi je uopće dopustio da se preselim u trgovinu za nadogradnju, a zatim mi je dao još dva oglasa nakon toga, a da mi nije dopustio da dođem do druge razine. Iskreno, ova igra se ne može igrati
Lijepo je. Sviđa mi se. Ima toliko toga zajedničkog sa Stick man: Legacy, ali likovi su brži. Sviđa mi se
Ova bi igra radije trebala biti ažuriranje stick war legacy. Ocijenio sam je jer volim stick war legacy
OVO JE ODLIČNA IGRA STICKMAN DEFINITIVNO VRIJEDNA IGRATI I ODLIČAN PVP način
Ima lijepe sposobnosti i možete statizirati
Cool Ali imaju puno oglasa
Dogodila se dobra utakmica
jedna stvar koju trebate promijeniti u ovoj igri možete li napraviti tamo gdje su dragulji samo za nove skinove i sposobnosti
Ovo je najveća sve marka ostavštine rata s štapovima. Mogu samo reći da je sve isto jer sam pobijedio igru i dobio sam ista pojačanja, vau
Malo je dosadno ali mi se sviđa
ne shure ali izgleda soks malo mi se sviđa
Vrlo poput prve igre, još uvijek je vrlo dobro napravljena, ali s dosta poboljšanja u odnosu na staru. A razine postaju sve teže, umjesto da ih ima samo nekoliko. Ima još manje priče, ali to je vrlo mala cijena za ono što je veliko poboljšanje.
Loš rip-off dobre igre, pun dodataka, bez kontrole jedinice, a AI je glup kao vreća cigli. Ako želite dobru verziju ove igre, pokušajte s "stick war legacy" Max Games Studios-a predati mnogo bolje u svakom pogledu. Nemojte igrati ovu igru.
Ova igra je sranje u svakom aspektu pokušavajući kopirati original i ne možete odabrati jednog vojnika za kontrolu što je bio najbolji dio originalne igre čini da se osjećate kao da stvarno vodite svoje trupe u rat
Volim igru koju sam igrao toliko puta
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi fme
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategie eex
Bila je to najbolja igra ikad
Vrlo lijepe legende igre su ovdje igrale 2022. i sretna nova godina
Vrlo dobro, ali postoje oglasi, videozapisi nisu dostupni
Ova igra je loša... ali je neću izbrisati, samo zato što nije bila dobra, ne znači da se ova igra ne može poboljšati, tako da... Ostat ću strpljiv i čekati nesxt ažuriranje, možda stavi i povratnu informaciju
Molimo igrajte brzo i nadogradite novac vrlo visok niski novac molim
Igrao sam ovu igru da ti ne moraš. Kada sam vidio ovu igru znao sam da je to otkinuti rat s štapovima Legacy. naslov izgleda potpuno isto kao i zaslon za učitavanje. sve jedinice su također izvučene iz ratnog naslijeđa. Bez originalnih ideja. Očito je Google preveden s kineskog. Očekivao sam da će ova igra biti bolja jer je bila isječak dobre igre, ali borba i AI su stvarno smeće dobivaju originalne ideje. Zašto igrati ovu igru kada možete igrati stick war legacy. Otpad
da budem iskren original je puno bolji
Sjajna igra. Igrao sam rani pristup prije nego što je bila bolja od ovog izdanja.