Post by inglosnanrega on Feb 18, 2022 2:33:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
güzel ama iyi gibi
Bu çok eğlenceli bir oyun ama her seviyeden sonra çok fazla ekleme süper rahatsız edici. üstelik eklenti durmadan yüklenmeye devam ettiği için eşyaların alınması zor ve sonunda eşyaları toplamadan devam etmem gerekiyor.
Ben beğenmedim güzel bir oyun değil
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulator lzv
Çok iğrenç bir oyun tavsiye etmem
😄_-₺+2(&_❤️'s#! F
Basit ama sakinleştirici.. Puan kırma nedeni, aşırı reklam..
Oyunu çok sevdim ama 2dakada 1 reklamı canlandırıyor oyunu sadece reklamları swvmdim için 4 yıldız burada 13+üstü oynasın
Blend It 3D Santai cguf
Adamın eli kesiliyor yoksa süper bir oyun gösterimi eli kesiliyor diye bir yıldız kırm geçirilmez gibi süper oyun sadece bu sorun düzeltilmeli
Bu oyun güzel ama ADS oh ve btw Reklamlar için bir çözümüm var WiFi veya internetinizi kapatın ve reklamlar görünmeyecek umarım yardımcı olmuşumdur
Sıkıyo bir zamn sonra
Eğlenceli oyun ama çok fazla reklam var.
Her iki saniyede bir reklamlar şok edici ama yine de biraz meh, sanki bir reklam aldım, sonra bir ödül aldım, sonra ödülü almak için bir reklam izlemeye zorlandım, aptalca ama oyun aslında güzel iyi
Benimki gibi amaza wirüs benimkilerden benimki gibi benim çok fazla oldum sonra benim amaza wirüs benim gibi ben çok pişman oldum lütfen piliin ağlarsınız boşa giderim telefonumunje bitinje sonra çalişdy sizede burada ah arkadaşlardan bukadar lütfen okuyun 😌😊☺️🙂
Çok fazla reklam var.
Oyunlar oynaması eğlenceli ama çok fazla reklam var
Evet!! oyun çok kolay ve zevkli ama bazen reklamlar geliyor reklamsız oynamak istiyorsak bağlantıları kapatmanız yeterli ve hepiniz oynayabilirsiniz reklamların her zaman geldiğini söylüyorsunuz bu yüzden bu reklam gelmemek için en iyi çözüm tamam bu iyi bir oyun ama her zaman harmanlamak sıkıcı demektir!! Ama mutluluk veriyor 😁😀Tamam o zaman hoşçakal
REKLAM REKLAM REKLAM Bıktım artık 😤😤😠😠
Çok kötü bir oyun
Güzel bir oyun tavsiye ederim ama çok reklam çıkıyor o yüzden interneti kapayarak oynayabilirsiniz 😉🆗
Blend It 3D 1.3.0 Apk + Mod for Android Download. Jhon Cofy Nisan 10, 2020 Gündelik Leave a comment 250 Views. Blend It 3D Mod Sıradan bir Android Oyunudur.
Blend It 3D Gelegenheitsspiele ahvm
... Hiperkasual kategorisindeki popülerliği çevrimiçi olarak iyi vakit geçirmek için mükemmel, Blend It Perfect ücretsiz ve bir ... Similar 3D games.
Bunu birkaç yıl önce yaşadım ve gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten harika bir oyundu. Bu reklamları düşünüyordum ve çok sayıda reklam var, bu yüzden sadece bu ILT'yi (bunu seviyorum) çözebileceklerini düşünüyorum lol gibi harika bir oyun 5 yıldız⭐⭐⭐⭐⭐
Learn the basics, or refine your skills with the following Substance 3D Painter tutorials. ... Passthrough Blend Mode in Substance 3D Painter.
Demek istediğim, bu harika bir oyun ve eğer oyunu alırsan senin için çok iyi.
Berbat bir oyun hiç güzel değil
Oyunu seviyorum, çok tatmin edici, şimdiye kadarki en iyi oyun, buna 5 yıldız verirdim ama her seviyeyi bitirdiğinizde çok fazla reklam var, 5 yıldız vermediğim için üzgünüm
Uyarı, çocuklar için değil, harmanlanmış 3d kan efektini sevmiyorum. Bu beni gerçekten rahatsız ediyor... bu komik değil ben... ayrıca meyve suyuna da girdi, neden kendi kendini karıştırıyorsun... bu anlamsız bir kaza sonucu aptalca. 13- yaş arası çocuklara indirmeyin
Bu oynamak için gerçekten rahatlatıcı bir oyundur; Keşke bu kadar çok reklam olmasa...
Reklamlar çalışmıyor! Bir reklamı izlemek için her dokunduğumda hiçbir şey olmuyor! Eşyaları ödemek yerine bedavaya alabilmek için onları izlemekte bir sakınca görmüyorum. ☹️👎👎
Blend indir | Full program indir full programlar indir oyun indir
Bu işte profesyonelim çünkü ilk oynadığımda parmaklarımı sokmadım ve süslemeleri her seferinde mükemmel bir şekilde taktım ve bu oyunu seviyorum Her seferinde iyi bir inceleme alıyorum ve çok tatmin edici ve tatmin edici oluyor kendini iyi hissediyorsun bu yüzden bu inanılmaz ve eşsiz oyunu kim yaptıysa teşekkür ederim ❤Uzun zamandır böyle bir oyun oynamamıştım 😢
O kadarda güzel değil
Bu harika oldu almalısın ama çok reklam olduğu için sildim ve çok fazla uygulamam olduğu için çoğunu attım
oyun harika çok kötü tavsiyem etmem
31 oyun
Eğlenceli zaman katili. Birçok ekler için sadece yol.
Ulan kahve yapmak istedim harmanı toplayamadım hem kahveyi yapmak gibi yaptım oyun hala eksik
Blend It 3D פנאי zjuj