Post by inglosnanrega on Feb 18, 2022 2:42:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok primogemi aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Sonic oyunlarını severim ama Sonic Dash'i sevmememin ve artık demeyi sevmememin nedeni, Android'ler için Sonic dünyası yapmamaları. Android için bir sonik büyütürseniz çok minnettar olacağımı söyleyin
Harika maceralı ve harika bir oyun. bunu gerçekten seviyorum. Bunu bir saat boyunca oynamak için konsantrasyon gereklidir
Eğlenceli ama yumurtacı patronu yenmek çok zor ama yine de güzel bir oyun
Oyunun kendisi uygun olmasına rağmen..... ama oyuna eklenen reklamlar çocuklar için uygunsuz olmanın ötesinde. Şimdi uygulamanın kendisini silmeme neden olan şey bu. 4 yaşındaki oğlumun zombi kafalarını uçuran birini veya bir zombiyi palayla hackleyen birini görmesine gerek yok. Birinin kokain kestiğini gösteren bir yetişkin filmi reklamı da gördüm. Bu nedenle, hayır. Buna değmez.
Oyuna daha girmedim ama oyuna oynamak oynamak bu oyun 1 puan haketiyor
ilk. önceki şifreney
Haftanın iOS Oyunları
Bu oyun eğlenceli. Bitmez ve bazen yükseltme menünüzde görünmeyen karakterler için olaylar vardır, cadı onu canlı tutar!
Her yerde sadece Reklamlar, reklamları kaldırmak için ödeme seçeneği yok. Deneyimi öldürür. Kaldırıldı.
Genellikle 10-15 dakika oynaması eğlenceli bir oyun, ancak yıllar geçtikçe reklam dolu bir kabusa dönüştü. Her şey için reklamlar var - bir dönüş kazanmak, bir can kaybettiğinizde bir kez daha denemek, karakteriniz için daha iyi yükseltmeler kazanmak, 100 jeton almak vb. vb. Reklam sistemine aldırmazsanız, muhtemelen bundan zevk alacaksınız. , yoksa uzak durun.
Bu oyunu hala seviyorum, ancak yeni "görev" sistemiyle genel olarak aldığım zevk büyük ölçüde azaldı. Eskiden görev başına tutarlı bir 30 mücevher kazanırdınız, ancak şimdi 1 kazanmaya başlıyorsunuz. Daha fazlasını yaptıkça kazandığınız miktar artar, ancak daha sıkıcı "görevler" için toplamda daha az kazanmaya devam edersiniz. Lost World'den koparılan yeni badnik tasarımları o kadar iyi değil ve ben eskilerini çok tercih ettim. Ayrıca, bir yan not olarak, bu sürümde daha önce hiç olmadığı kadar fazla girdi bıraktım.
Gerçekten iyi. Ancak her seferinde aynı düzen yerine biraz harita yeniliğine ihtiyacı var. Şehir kaçışında olduğu gibi, duvarları koşup otobüsten kaçmaktı. Ayrıca haritayı biraz renklendirmek için raylar veya daha fazla yol gibi özellikler ekleyin. Sonsuz koridorlarda koşmak yerine. Size mola vermeyen engellerle neredeyse adaletsizdir. Ayrıca tamamladığınız görevler için mücevher miktarını ve DP'yi artırın. Asla yeterli değil.
Karakter kazanmak için birçok etkinliğin olduğu eğlenceli bir oyundur, ancak wi-fi'niz ile oynadığınızda sorun çıkarır.
Dürüst olmak gerekirse, her 5 saniyede bir reklam olmasaydı harika bir oyun olurdu. Yani forrealz... Lol buggy ve çok fazla ram için waaaaaaaay kullanıyor. Bunun dışında hep birlikte daha iyi bir deneyim için Sonic force birini indirin derim.
Oyunu oynayacağınız oyuncular
Oyun eğlencelidir. Düşmanları Lost World tasarımına değiştirmelerini sevmiyorum, seviye dokularına uymuyorlar ve eskilerini tercih ediyorum. Yeni görev sistemi tamam ama bazı görevler aptalca ve oynarken tamamlandıklarını göstermiyor. Ayrıca eklenen canlandırma ekranındaki zamanlayıcıyı da beğenmedim.
Bu oyunu seviyorum, çok eğlenceli ama belki bazı görevler yapmak gibi daha iyi etkinlikler ekleyebiliriz ve bir ödül ya da benzeri bir şey alırız ama yine de oynaması çok eğlenceli!
Reklamlar çok rahatsız edici.
Oyunu kaydedersem, kirpimin tamamı gider, ben de DÜZELTİN GERÇEKLEŞTİRİYORUM MOR bukalemun BİLE ŞİMDİ GİTTİ OYUNU DÜZELTTİR
Eğlence oyunu. Tek sorun, oyun ilerlemesinin nasıl kaydedildiğiyle ilgili. Halihazırda elde ettiğinizi bildiğiniz başarıları alamayabilirsiniz. Yeni karakterler edinmek eğlenceliydi. Oyun içi satın alımlar olmasına rağmen hiçbir şey satın almak zorunda kalmadım. Yükseltmeleri geliştirmek eğlencelidir. Başarıların düzgün bir şekilde güncellenmesini diliyorum.
Bu eğlenceli bir oyun ve ben yine de patronu yenemiyorum, ödüller alıyorsun ve bu oyunu kesinlikle indirmen çok zaman alıyor.
Sonic Dash, hayvanları kurtarmamız ve değerli taşlarla beslememiz gereken en sıkıcı oyun, hepsi bu... Döndürme ve görevlerden hayvanları ve mücevherleri toplamaktan sıkıldım... ve hiçbir etkinlik yok ....yılda bir geliyor & (BU OYUNU İNDİRMEMENİZ GEREKİR) & Eggman savaşı çok sıkıcı milyonlarca kez kazandım😠& çok kolay ..0 YILDIZ varsa (0 YILDIZ VERİYORUM🔥🔥🔥) & daha fazlasını eklemelisiniz patronlar
Oldukça havalı. Ancak grafikler biraz güncelleme kullanabilir
Hatalar güncelleme başına çok daha az sıklaşıyor, ancak kötülerin süper 2 yaşındaki çizgi film görünümüne geçiş için hızımı tekrar düşürüyor ve çalışmaya devam ederken kapatma düğmesini bir zamanlayıcıya dönüştürüyorum. Bitmek istiyorsam bitmek istiyorum, zamanlayıcı beklemek değil... Ama yeni "görevler" ödül sistemi daha iyi. Orijinal baddie tasarımına geri dönün ve zamanlayıcıyı kaldırın. Lütfen ve teşekkür ederim.
Delicesine eğlenceli bu, özellikle sonic hayranıysanız oynamak için gerçekten iyi bir oyun, özellikle hayranların çok sevdiği karakterlere ve konumlara sahip olduğu için bu harika oyunda yeniden yaşamak harika
Güzel ama kuyruklar ı daha da güzel yapsa ve birkaç 🤦♀️çanta düzeltmese daha iyi olcak
BU BANA 1000 10S GİBİ VERİYOR. VE ZAZZ VE YUMURTA İLE SUER BOSS MÜCADELESİNİZİ DE TEMİZLEMENİZ GEREKİYOR. BU ŞİRKET ARTIK YOK. VE DAHA FAZLA 10S YOK. PES EDECEĞİM. SAĞ SAĞ. BU OYUNA VE ŞİRKETE HİZMET VERİN! BU BİR EŞİKTİR. BU SATILDIĞI ANLAMINA GELİYOR! VE HİÇ SATIN ALINMAMIŞTIR. HERHANGİ BİR CD YOKTUR! 20'LER, 50'LER VE 100'LER İSTİYORUM. 10'LAR SONSUZ VE EVER EVER VE EVER VE EVER VE EVER! JET VE GÖLGE ÇOK KOMİK. AMA BU YERDEKİ TÜM SONİK ÇİT KARAKTERLERİ DEĞİL VE
Ben bu oyunu çok seviyorum ❤❤
Sonic Dash - Endless Running არკადული abd
Oldukça güzel bir oyun, öldüğünüzde çıkan reklamlar can sıkıcı, ancak ücretsiz bir mobil oyun olduğu için pas alıyor.
Sonic Dash - SEGA Laufspiele Arcade weih
Gerçekten eğlenceli. Özellikle küçük çocuklar için her yaş için harika
Sonic Dash'i çok severim !!!Sürekli çalmıyorum ama reklamlar dışında bir sorun yok. Neden her öldüğünde bir reklam izlemek zorundasın! Hala harika bir oyun ve hala 5 yıldızı hak ediyor
Bu oyunu gördüğümde şaşırdım çünkü bu oyunu hiç görmemiştim, bu yüzden denedim ve harikaydı takıntılıydım çok iyiydi sonic'in diğer oyunlarını daha iyi olmadan önce denedim ama bu özeldi o kadar çok şey var ki yapmak için bu oyunu seviyorum.
Sonic Dash - Endless Running APK'u indirin - En Son Sürüm
Kayıp hesap, cihazımı değiştirdim ve tüm karakterlerim ve geliştirmelerim kayboldu, destek bu şeyleri desteklemedi
Parça çok tekrar edene kadar Gerçekten Keyifli Sonic. Bir süre sonra sıkıcı oluyor.
nah bir oyun artık artık siz kac para harcamak klasik sonic ne lan aq bi bosa yaramıyor herşeye alinmiyor
1.sı sour sorgusu alınca korumalık çıkarsa bir yere carpinca korumalık o erkekler geçiyo bu soru oyun çok kötü
Oyun şu anda tıkalı, öğreticiden sonra "inşa etmemi" istiyor ve yine de inşa düğmesine dokunmak hiçbir şey yapmıyor. Oynama seçeneği grileşti ve inşa etmek için oynamanız gerektiğini söylüyor. İnşa edemez, başka bir şey de yapamaz. Bozuldu.
2020'de iPhone ve iPad için En İyi Sonsuz Koşucu Oyunları
Çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötü ve iğrençkk bir oyun
Oyun harika ve oynaması eğlenceli. Oldukça zaman harcadım. Ancak işin püf noktası şudur: Sizin haberiniz olmadan telefonunuza reklamlar indirir. Google fotoğrafları rastgele "UnityAdsCache" adlı bir klasörü senkronize etmek isteyip istemediğimi soruyordu. Klasörün içeriğine bağlı bilgiler, Sonic Dash oyunundan bahseder. Klasörü her sildikten sonra bunu yapıyor. Oyunun depolama alanımı kullanma izni yok, ancak yine de onu atlamayı başarıyor. Yani şimdilik, bu oyun benim için zor bir geçiş.
müdahaleci reklamlar. Her koşudan/seviyeden sonra yarım dakikalık reklamların yüzünüze gösterilmesinden hoşlanmıyorsanız, bundan uzak durun. reklamlarla o kadar musallat oluyor ki oyunun yarısında reklam izleyeceksiniz. iğrenç gerçekten. Sega'dan biraz nezaket bekliyordum ama sanırım yanılmışım. oh, ve ayrıca çöküyor (son android sürümüne kadar S8 kullanarak). evet
Zazz sonic lost world Sonic Dash - Endless Running Hileli ...
Artık Google oyun oyunlarıyla çalışmayacak, lütfen yeni bir güncelleme yapın ve düzeltin, bunun şu anda mevcut olmayan bir veya daha fazla Google Play Hizmeti gerektirdiğini söylüyor. Lütfen yardım için geliştiriciyle iletişime geçin.
Bir Galaxy Note 9'da oynuyorum ve oyun, oyun sırasında çökmeye devam ediyor. İstediğim kadar menülerde kalıp reklam izleyebiliyorum ama çalıştırmaya başladıktan 30 saniye sonra çöküyor. Yine de oynadığım kadarıyla eğlenceli bir oyundu!
Güzel grafikler. Reklam doygunluğu nedeniyle oynanamıyor. Mutlu bir şekilde reklamsız bir sürüm satın alırdım. Bir reklamı atlamak için bir bonusu görmezden gelmeyi seçtiğinizde bile, yine de reklamı izlemenizi sağlar.
Sea Monster City-シーモンスターシティ ロールプレイング nlds
Eski sürüm çok daha iyiydi. Artık reklamları üç katına çıkardınız, kontroller iyi çalışmıyor, artık daha uzun çalışma süresi anlamına gelen gecikmiş bir oyununuz var. Güncelleme yaparken oyunu basit ve eğlenceli tutun. Lütfen
Çok, çok reklam-ağır. Aksi takdirde, oldukça iyi bir zaman.
Sonic Dash - Endless Running アーケード xsse
Sonic Dash Endless Running. Açıklama: Sonic Dash – “Endless Runner” türünün kural ve fikirlerine dayanan parlak, renkli ve son derece dinamik bir arcade
Bu oyunu her gün oynuyordum ve sonra 2-3 gün oynamayı özledim; Neredeyse bir ay boyunca oynarken elde ettiğim tüm ilerlemeyi kaybettiğim için oyunun sıfırlandığını keşfetmek için geri gelmek için! Bu neden oldu? Bu şekilde çalışırsa, silmek ve başka bir tane aramak zorunda kalacağım! Lütfen cevap ver.
Sonic Dash - Endless Running آرکیڈ uvv