Post by inglosnanrega on Feb 18, 2022 2:49:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Zkušenosti ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Vynikající grafika, plynulá interakce s mým zařízením a postavy se po zabití pohybují, jako by to byli skuteční lidé.😁
Je pro mě těžké střílet malé pseudo lidské postavy. Také se mi nelíbí, aby se počítala rána, musí to být střela do hlavy.
Zábavná hra na hraní, miřte a střílejte. Někdy může být spousta reklamy tak otravná.
Hra je dobrá, jen je tam spousta reklam a něco, co může hra nudit po 1 minutě hraní, hra už začíná nudit a reklamy jsou otravnější než cokoli jiného
Začal dobře, ale znovu použil některé úrovně a pouze odstřelovací a automatické možnosti. Navíc příliš mnoho reklam. Hra je trochu moc snadná. Občasný pohybový rozsah by zvýšil obtížnost a učinil hru uspokojivější.
Johnny Trigger - Sniper Game Hərəkət nrm
Velmi zábavná hra! Je to dobré, když se nudíte nebo se chcete jen bavit!
Myslím, že tato hra by byla dobrá, pokud: 1. vývojáři nebudou tak chamtiví po penězích a nebudou vás nutit sledovat reklamy na upgrade vaší zbraně; 2. Lepší grafika, protože grafika vypadá jako hra z roku 2005; 3. Více různých úrovní.
Tahle hra je moc propracovaná a je moc dobrá 😁
My Cooking: Chef Fever Games არკადული xdcb
Z řetězu to mohu přenést do své chytré televize a hrát prostřednictvím svého dálkového ovladače Xbox One, který nyní snadno existuje
Hra není zas tak špatná, je v ní hodně zbraní a zabíjí čas ta špatná věc, že reklamy jdou každé 2 minuty a pokud chcete nový vzhled s přidáním, každá věc musí mít doplněk
Spousta reklam. Omg každá fáze stejná reklama znovu a znovu. Nemohou čekat, až dokončím alespoň několik fází, než u zobrazíte stejnou reklamu na hru? Odinstaloval jsem.
Tato hra je opravdu skvělá. Má několik zbraní, kterými můžete střílet nepřátele. Je také 3D, díky čemuž je ještě úžasnější. Má také úžasné účinky, jako když střílíte ze své zbraně. Moje oblíbená část je, když bojujeme s vrtulníkem. Rád ničím vrtulníky bazukou. Vypadá to opravdu skvěle. Celý vrtulník vybuchne. Proveďte další aktualizace, tato hra je nejlepší, miluji ji 😃😃😃😍😍😍
Hodnotil bych to výše, protože je to dobrá hra, ale nutit lidi, aby souhlasili s cílenou reklamou a shromažďováním dat nebo nemůžete hrát, je směšné. Jistě, můžete kliknout na tlačítko odvolání souhlasu v nastavení, ale pak jste nuceni vrátit se na obrazovku se žádostí o souhlas a nemůžete hrát, dokud nezaškrtnete záludnou marketingovou taktiku „Přijímám“. Velmi smutné. Pokud si ceníte svého soukromí, odinstalujte tuto hru.
Johnny Trigger - Sniper Game פעולה hiot
Takže jsem si tuto hru opravdu chtěl líbit, protože mě zpočátku bavila. Pak se začaly objevovat reklamy, jako na každé zatracené úrovni. Pak mezi úrovněmi. Reklamy se objevují tolik, že to zničilo zábavu, kterou jsem původně měl. Staly se tak frustrující otravou, musel jsem zastavit a odinstalovat. 2 hvězdičky od prvních 5 minut byly v pohodě, ale po tom bombardování reklamami máte štěstí, že nedávám 1 hvězdičku. Vážně, tato hra vyhrává „nejhorší cenu“ za většinu reklam, které se objeví během hraní.
Hehehe
Potřebuje být tvrdší, prostý a jednoduchý....kde je hrací deska, kde jsou jen tuny lidí a jejich zmatek a vy máte taky střílet na správného padoucha....kde jsou aktualizace s novými lokacemi a doplňky....také opakování ve snadném režimu...
Chladný. Začíná snadno, stává se náročným. Zábava. Požádal jsem o přístup k osobním údajům, který mi nevyhovoval.
Tato hra je plýtvání, není zde žádný upgrade, nemění se úrovně nebo jste jen hráli stejnou věc znovu a znovu pětkrát
A, k dispozici je málo scén. B, hra vás nutí používat granátomet, který je zcela nepřesný bez ohledu na to, kolikrát upgradujete.
Upravit:. K mnoha reklamám a zamrznutí při zobrazení a.
Příliš mnoho reklam, neztrácíte čas hraním her, kde jsou reklamy delší než hra, nevadí vám reklama na každých třech úrovních, ale po každé úrovni? Omlouvám se, musel jsem odinstalovat.
Reklamy se objevovaly každou sekundu, pokaždé, když jsem v misi selhal, nebo pokaždé, když jsem misi dokončil. Také jsem viděl stížnosti na stejné téma, takže bych jim rád pomohl. Zapněte režim v letadle a hru úplně ukončete, jakmile to uděláte, vstupte do hry jednou mpre a znovu se na vás nebudou objevovat žádné reklamy
Johnny Trigger - Sniper Game Akcijske igre dpji
Hra je dobrá. Úrovně jsou snadné. Vážně, dokončil jsem 500 úrovní za jeden den.😂😂😂😂😆😆😆😆
Dobrá grafika. Opakování je zabiják.
Zpočátku to byla zábava, ale opakuje se to po prvních 45 úrovních, které jsou všechny proveditelné bez jediného upgradu. Hitboxy jsou podprůměrné. Také příliš mnoho reklam.
Docela přímočarý střelec. Nízká úroveň reklam ke sledování. Zábavný.!!!!
Hotovo 300 úrovní, úrovně se opakují přes n, zatímco někteří padouši běží, ale nehýbou se, na některé upgrady nelze ani kliknout, hudba je v pořádku, nelze vyměnit zbraň, nelze to ztížit. Nicméně je zde potenciál pro hru na roštu
No hra je naprosto fantastická, ale hlavním problémem jsou reklamy! Po každém zápase budete nuceni vidět reklamu! Vím, že je to hlavní způsob, kterým se dostanou 💲💲💲, ale jen jim to bere zábavu z hraní hry. Pokud se reklamy sníží, dám pětihvězdičkové hodnocení, protože hra je naprosto zábavná a pomáhá vám trávit čas. Jinak je vše v pořádku!.
Špatné mapy, špatné ovládání střelby, plno reklam, špatně vytvořené jen pro peníze, tuto aplikaci nedoporučuji stahovat.
Zahrajte si úroveň, sledujte reklamu a pak se podívejte na další. Hurá! Hra je zklamaná záplavou reklam, které jste nuceni sledovat
Johnny Trigger - Sniper Game Action geg
Je to prostě dobrá hra
2 emaily vývojáři... Hraju hru JT sniper. Utratili peníze za věci. Nemohu se dostat přes misi 177, protože je tam chyba. V historii jsem vyčistil hotovost a začal znovu od nuly a utratil více peněz. Sledoval jsem video o poražení této úrovně mise. Chyba je v tom, že dva chlapi nevyjdou z majáku, když je zastřelen chlap na bednách před dveřmi majáku. Oba muži zřejmě střílejí zevnitř základny majáku. Odinstalováno!