Post by tairanemanless on Feb 28, 2022 21:32:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox qiymətli daşları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World™: The Game 2022 version ▞▞▞
Əla oyundur, lakin dinozavrların kilidini açmaq üçün turnir oynamaq və ya döyüş arenasında oynamaq kimi bir şeylə məşğul olsam, hər zaman çökür.
Ən yaxşı oyunlardan biridir. Qrafiki cox yaxsi ama problem var. O, çökür və internet bağlantısı yoxdur, amma internet bağlantım yaxşıdır. Zəhmət olmasa bu problemi həll edin
Məni təsadüfi oyundan qovmasaydı, əla oyun beş ulduz olardı
Dünyanın en yaxşı dinazor oyunu ark dan sonra en iyi 2-ci dinazor oyunu
Zor Oyun
Əla! Çox gözəldir və qrafika dinoslarla birlikdə oynadığım ən yaxşı dino oyununu edir😎
Qəşəngdi amma 914 mb gəlir xahiş edorəm bunu aradan qaldırın
Tətbiqin mənim galaxy smartfonumda təsadüfi bağlanması istisna olmaqla, yaxşıdır. Normalda nəyisə qəbul etmək və ya almaq üçün düyməni basdığım zaman.
Bu yaxşı oyundur əla oyundur amma aradabir qovuluram və oyunda daha çox ypu irəlilədikcə qazanmaq üçün daha çox pul qazanır və əyləncəni məhv edir
Gözəl oyun, lakin o, mənim yeni Galaxy Tab A7 lite-də çökməyə davam edir. Ümid edirəm ki, düzələcək, amma o vaxta qədər siləcəyəm.
Jurassic World™: The Game Simülasyon qdfq
Mən oyunu sevirəm, lakin o, sizi iPad-də və ya 📱 oyunlarından kənarlaşdıranda əsəbiləşir😒
Mən 5 il əvvəl bu oyunda əksər nailiyyətlərin kilidini açmışam və hər şeyi açmışam. Amma Facebook senzurasına görə o hesabı itirdim və 5 il əvvəl ayrıldım. Təəccüblüdür ki, bu oyun hələ də mövcuddur. Amma pis olan odur ki, o, hər 3 dəqiqədən bir qəzaya uğrayaraq oyunu oynanılmaz edir. Mən bu oyunun Ludia və Facebook-dan ayrı olmadan yenidən qurulmasını görmək istərdim. Onlar oyun potensialına mane olur və həmçinin bu sistem üslubunun işləməməsi ilə bağlı Google-u günahlandırırlar. Yeni proqram mağazası yaradılmalıdır
gözəl
Mən bu oyundan həqiqətən həzz alıram, lakin onun çoxlu qüsurları, səhvləri var və o, həmişə döyüşdə qoşulma xətasının ortasında deyir, ona görə də lütfən bunu düzəldin.
Pul xərcləsəniz əyləncəli oyun. Ən tam versiyanı oynamaq istəyirsinizsə, əhəmiyyətli miqdarda pul (100 dollar) tələb edir. Əgər əylənmək üçün oyuna yüzlərlə dollar xərcləmək istəmirsinizsə. Davam et. Tez-tez çökür və işləməyi dayandırır. Sadəcə bir səviyyəli oyun qazandı, mükafat vermədi. Verilməyən mükafatları göstərdi.
Çox ağır görünür, Qazanmaq üçün ödəyin və yüksək səviyyəli sərxoşluq əldə etmək çoxlu oyundaxili pula başa gələcək, lakin siz mənim kimi bir qəpik olmadan onu üyüdə və yenə də yaxşı şeylər əldə edə bilərsiniz.
Bu, ən yaxşı dinozavr oyunudur, o, yurrasik dünya təkamülündən daha yaxşıdır, çünki pvp-yə malikdir, lakin onun animasiyaları jwe-dən daha zəifdir və indi sadəcə yüklənir və sonra çökür.
Hər şeydən əvvəl düşünürəm ki, əgər biz hər zaman pul ödəməli olmasaydıq, bu oyun daha yaxşı olardı və mənim kimi bu oyunu oynayan uşaqlar üçün ədalətli görünmür. İkincisi, düşünürəm ki, VIP-də bütün əşyaları mənim bilmədiyim 75 səviyyəsində əldə edə bilsək, gözəl olardı və məncə, hər kəs oyununuzun qəzaya uğradığı bir şeyi yaşayır, mən bunu düzəltsəniz, istərdim, çünki bu, çox bezdiricidir və 4 resurs ödəməli olmasaydıq xoşuma gəlir😔💸💰💳
Bu oyunda nəsə pox var 16 mb belə ucuz oyun hmm maraqlıdı eyər bu oyunda hansısa bir mb artığ istəsə sikdir edəcəm
Yaxşı oyun amma hər dəfə oynamağa cəhd edəndə iv əlaqəni itirdiyini deyir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Turnirlər də yüksək dərəcələr əldə etdikcə qalib gəlmək qeyri-mümkün olur.
Qeseng
Super oyundu dünyada gördüyüm ən yaxşı dinazavr oyunudur. Hamıya tövsiyə edirəm
super oyundu ama 3 ulduz vermeyimin sebebi yukledikden sonra 713 mb telefondan cixir ve tez tez girmesen yeniden dolur ve yer azalir xais edirem bunu aradan qaldirin
Bu yaxşı oyundur və mən dinozavrlar üzərində təkamül etməyi sevirəm və nəhayət geri qayıtdım, lakin oyunda çoxlu nasazlıqlar var ki, onlar bunu düzəltmək istəyə bilərlər. Oyun yalnız işlədiyi halda əyləncəlidir, buna görə də bu barədə bir şey edin. İstəyirəm ki, ümumilikdə oyunu düzəltsinlər və mən səhvlərdən danışıram. Ümumiyyətlə, bu gözəl oyundur və mən onu hər gün oynayıram, əgər dinozavrlarla maraqlanırsınızsa, onu mütləq tövsiyə edirəm
Əyləncəli oyun, lakin reklamlar mənim oyunumu çökdürür, o da təsadüfi vaxtlarda və ya matçın yüklənməsi zamanı çökür. Mən sadəcə başa düşmürəm ki, reklamlar əsas xüsusiyyət olduğu halda, niyə reklamlar zamanı çökür
Yulendikden sonra yenə yüklənmə isteyir
Jurassic World™: The Game Simulyasiya lnr
Donub açılmır
ela oyundu cox beyendim
Mən bu oyunun böyük pərəstişkarıyam, onu indicə quraşdırmışam və dinoların görünüşü relistikdir, lakin qapalı reks hibrid və super hibrid birləşdirə bilmək üçün Mega hygon/DNT qapalı reks əldə edə bilərikmi?
Əladı süperdi
Jurassic World™: Das Spiel Simulation jkn
Bu oyun superdi 1 ulduz verenle baxmayin hamsi gicdi ve kiskanir oyunu yukleyin tadini cixarin oyunu bu qeder
Modern Ops: Gun Shooting Games Акционе wnjt
Çox gözəl məndə artıq bütü dinazavrlar açılıb amma yenə də dəvam edirəm
Yaxşı, mən 22-ci səviyyədəyəm və səviyyəni yüksəltmək mənə həftələr aparır. Məni səhv başa düşməyin, oyun çox əyləncəlidir..... etmək üçün heç bir şey olmadıqda qəbul edin və hər bir dolları nağd oyuna xərclədiniz. və niyə döyüşlərdə yaxşı dinolarım var, amma A.I-də mənimkindən 2 dəfə güclü olan əfsanəvi və dinolar var. Bütün bunlar əla oyundur, lakin mən hiss edirəm ki, oyun sizi pul xərcləməyə sövq edir... çoxlu pul. Ümid edirəm ki, onlar VİDEO OYUN oynamağı belə çətinləşdirməyə son qoyacaqlar. lakin hek üçün 2 ulduz
Bu, əla oyundur, lakin problem ondadır ki, bir müddət sonra o, oyundan çıxır. Ümid edirəm ki, bu problemi həll edə bilərsiniz.
Məncə bu oyun yaxşıdır, çünki siz dinoları və çoxlu yeməkləri əldə edə bilərsiniz və dinoları inkişaf etdirə bilərsiniz, amma mən bunu sevmirəm ki, vip trex və digər şeyləri əldə etmək üçün çox pul ödəməlisiniz, lakin bütün oyunda yaxşıdır SƏNƏ!!!
Mən bu oyunu və əla qrafikanı sevirəm, lakin hər dəfə proqrama daxil olanda əlavə yükləmələr etməyi xoşlamıram