Post by tairanemanless on Feb 28, 2022 21:41:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди нескінченних грошей ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
Merge Plants – Monster Defense Arkády aloz
باحال
Інша гра, платіть за перемогу або дивіться рекламу для перемоги, до речі, повторна гра мене нудьгує 🥱
Ця гра є шахрайством. Я вже двічі дійшов до «кінця». Цього разу максимальні рослини, повний робочий день злі й повільні, і все ще не можуть пройти 77. Нічого іншого, щоб спробувати, нічого зробити краще, щоб перемогти цю гру, це просто нескінченний цикл. Якщо ви витрачаєте гроші на цю гру, вибачте, будь ласка, припиніть. Це всього лише генератор реклами, повний галочів і глюків, шахрайства назви рослин проти зомбі.
Реклама реклама реклама реклама 😡
Це пряма гра «Рослини проти зомбі».
Найз
Було недостатньо добре
Чесно кажучи, ця гра дурна і нудна, це обрив рослини проти зомбі, і мені це не подобається, я ненавиджу це, тому що ви не можете зірвати рослини проти зомбі і зробити справді хорошу гру, тому що рослини проти зомбі хороша сама по собі немає
Це далеко від гри. Навіть якби я заплатив за видалення безглуздих додатків, які є в кожній грі, ця так звана гра все одно була б повільною та безглуздою
Гра відмінна Мені подобається. Я збираюся бути на першому місці Не просто найкраща гра, будь ласка
Хмммм Ну так приколдес
Якби я міг, я б оцінив цю гру НУЛЬ, це хороша гра, але реклама зведе вас з розуму, не завантажуйте це, якщо хочете зберегти розум, позбудьтеся більшості реклами! Тоді, можливо, це буде краща гра.
Він навіть не завантажиться!
Merge Plants – Monster Defense Žaid. automat. uxze
Чи можете ви отримати mirge flowers vs зомбі я дійсно пропускаю це мій frafrot game😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪, будь ласка, поверніть його
Це не тільки працює
Як грати
Геймплей в порядку, але F2P повинен дивитися додавання, щоб продовжити гру. Це не те, що дратує, дратує, коли потрібно або дивитися подвійне додавання, або дивитися додавання, але не отримує вигоди. Видалення зараз і видалення
Чекав більше місяця на чергове оновлення. Я закінчив рівні, і я нічого не можу зробити...
Будь ласка, не показуйте гру з сексуальною рекламою. У мене справді великі проблеми з нею, навіть я думаю видалити цю гру через погану рекламу для дитини
holedown 街機 mtcr
Я грав буквально 15 секунд і отримав вимушену рекламу. Ні, дякую.
Будь-яка гра, яка змушує вас дивитися рекламу, жахлива. Також відверто викрадення рослин проти зомбі. Просто марна трата часу, якщо вам не подобається дивитися хвилину реклами за хвилину гри. Уникайте будь-якою ціною.
Чудова програма, але я перебуваю на стадії 40 протягом місяця, і я переповнений заводом рівня 140, але там немає етапу 41, оновлення не планується? Інша помилка полягає в тому, що іноді ваші рослини перетворюються на нижчі рівні, усі мої 140 рослин перетворюються на 130, коли я ввійшов сьогодні!! Я вже втретє редагую свій огляд і змінюю початкові 5 зірок на 2, жодних оновлень не планується і немає відповідей від розробників😐🥱
Більше рівнів!!!! Я майже підійшов до кінця і хочу отримати більше задоволення від гри на рівні 57, і я засмучений тим, що мої ігри з вашим додатком ось-ось закінчуються
Мені подобаються всі нові рослини, які я висаджую 83
Забагато реклами, іноді реклама не завантажується і не призведе до винагород
Чудова гра..сподіваюся, у вас є оновлення для себе, а також сподіваюся, що у вас є різні області..гра чудова..так тримати
J K J J
Це 😎 🆒 і рослини мій мозок остигає
Повернутися до початку. Марні мої зусилля 😃
Реклама в цій грі смішна, вона справді відриває від гри.
Merge Plants – Monster Defense আর্কেড uco
Ітрсна гра мій дизйном .Чимос ростений проти зоби напминай
Я перейшов до фази 7. Що сталося?? У Plants VS Zombies, принаймні, була своя історія, хоча вона була крутою. Це просто нудно. Але я видалив через рекламу. Я вимикаю музику та ефекти. Чому ви думаєте, що я хочу почути дурну рекламу? Мені доводиться шукати на кожному з них, де вони розташували приглушення, чи взагалі вони його туди поставили.
Це було чудово, але будь ласка, чи можете ви зменшити або видалити ті додавання, які постійно з'являються.
Я думаю, що це хороша гра без реклами і весело грати !!!!!
Merge Plants – Monster Defense Žaid. automat. ghqe
Було весело до останнього оновлення. Я намагаюся завершити досягнення, але деякі з них коштують дорого. Я хотів би, щоб була можливість перезавантаження для досягнень.
Те, що сталося з моїм левеєм, це 32, тепер 24.
Весело до 59 рівня. Тоді вам, в основному, доведеться заповнити всю дошку рослиною найвищого рівня. Що майже неможливо, оскільки дошка заповнена. Весела гра до цього моменту, але ця виїмка на гроші в кінці змушує мене побоюватися будь-чого іншого, що роблять ці хлопці. Рівень 60 - це останній рівень, тому вони зроблять це з вами прямо в кінці. На той момент не варто, повір мені.
Прови
Злиття рослин бореться із зомбі, щоб атакувати ці рослини, заморожувати цих зомбі, щоб атакувати мого домашнього партнера життя до моїх будинків хороші новини, рослини не досягають зомбі в моєму домі я вбиваю Stuturren зомбі диявола ти вбиваєш їх аутизм метаболізмпогані зомбі для небезпечних рослин такі дуже дуже дуже милі рослини переможці зомбі переможені в моїй грі ти вбий мене мої зомбі в моєму домі гарні новини рослини я люблю тебеууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
гарна гра