Post by tairanemanless on Feb 28, 2022 21:48:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують золото ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Нормальна гра
Це непогана гра, але реклама вау, їх багато
Download game How to Draw Glow Stickman APK latest version 1.0 for android devices. навчіться ... Android 3.0+ ... Magica.io - Battle Royale.
Magica.io アクション jzb
В останньому раунді, коли я потрапляю на портал, він показує рекламу (як завжди), але цього разу вона не дозволяє мені вийти на поле. Реклама не дозволяє грати в гру
Екшн. Оновлення : June 29, 2017. Вимоги : Android 3.0+. Рейтинг Вмісту : Everyone ... Silly Royale -Devil Amongst Us ... Magica.io - Battle Royale.
це хороша гра. Мені подобається ця гра, дякую розробнику, який створив цю гру та команді. дякую🙏❤
Пожалуста потрібно більше супер сил
Ця гра така хороша, але я взагалі не можу рухатися, і я навіть встановив її і знову встановив, і я все ще можу рухатися, намагаючись це виправити більше шести місяців, я майже впевнений
Я бажаю повільної та мучної смерті тим, хто відповідальний за рекламу та прогрес у цій грі. Як ти смієш взяти таку гарну концепцію і кинути нею на стару брудну цементну підлогу, яку ти називаєш капіталом? Той, хто прийняв такі рішення, сам не грає у відеоігри. Таким людям слід заборонити доступ до будь-якої ігрової індустрії у всьому світі. Іди працювати на м’ясопереробку чи щось таке. Це не ваша територія.
Dream Hotel: Permainan hotel, Game simulasi Petualangan qaff
Це дійсно весело, я рекомендую пограти.
Мені це дуже сподобалося, коли я почав його завантажувати, але в цей раз я граю в нього один раз, а потім продовжую вигравати, поки щоразу не переходжу на наступний рівень. Я вмираю щоразу!!! Але я видалив його, але його справді симпатична гра. 😍😍😍
Причина, чому я ставлю 3 зірки, тому що у мене дві проблеми 1) коли ми вступаємо в золоту лігу, важко виграти, тому що деякі люди сказали, що вони мають 700 пошкоджень замість 2000+, але я маю лише 100 пошкоджень 2) забагато реклами, будь ласка, виправте цю проблему щоб гра стала веселою, а не розчарованою🤬🤬 все одно гра хороша 🤗
НАЙКРАЩА ГРА, В КОЛИ-небудь грали! реклама не така вже й погана, тому що вона не з'являється щоразу, тому я просто люблю цю гру
гарно
Крута гра, але багато реклами😔
Я граю в ігри роками і роками, і ця гра одна з найкращих, тому що ви можете грати офлайн. ШІ також є складним завданням. Я витратив майже 55 доларів лише на цю гру, тому що іноді платити за перемогу. Хоча, коли є троянда, завжди є шип. Але найголовніше, ти НЕ МОЖЕШ грати з друзями, немає сенсу здобувати навички і все, коли ти не вмієш грати, хвалитися або ЩО-небудь, що пов'язано з друзями.
Это ужасно . Вообще не збалансована гра . Ужасно . Враги супер сильні , хоть і боти . Нехера не випадає , прокачка ужасная . А якщо хочеш, щоб прокачка аккаунта была хотеть какая – либо смотри миллион рекламы , либо донать в эту парашу , не советую никому ! Ужасно !
Класна гра Мені нравися Усім придлагаю !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мені нравиться!!!!!!!!........ ........... ............!...!..................
Magica.io Acción uth
Дуже крута гра но де-то в неї все таки є дисбаланс
Чудова гра. Якщо вам подобається ТОНА реклами. По суті, це рекламний додаток із грою між ними. Почніть рівень...реклама, наступний рівень...інша реклама, оновіть...інша реклама, виграйте рівень...реклама, втратите рівень... так, ще одна реклама. Я здивований, що вони не змушують вас дивитися рекламу за те, що ви щойно переглянули рекламу. Крім того, це досить креативно та весело. Мені дуже сподобалася частина гри... коли я могла в неї грати.
Ця гра дратує. Щоб звикнути до руху, потрібен деякий час. Боти AI мають ідеальну мету. Екран настільки малий, що вас багато вбивають поза екраном. Його дисбаланс, боти мають набагато кращу статистику, ніж ви завжди, і можете застрелити вас за лічені секунди. Скриня ні до чого, оскільки ви завжди отримуєте сміття. Не приємна гра.
Clash Royale мод apk (Необмежені гроші) 3.1.0
Так багато реклами, це чудова гра, але це лише реклама. Щоразу, коли гра закінчується, вони дають вам оголошення.
Ця гра вкрай незбалансована. На золотому рівні не можна грати, тому що боти з ~4000 здоров’я на один випадок вимагають 4-6 пострілів, щоб убити, і немає місця для розвитку навичок, щоб вирівняти шанси. Я шкодую про покупку в цій грі.
Багато жахливих додань після кожного рівня це реклама, і шкоди, яку речі не завдають, оскільки в один момент ви можете зробити один постріл гравцям, наступного моменту потрібно для пострілів, і, здається, не має значення, що у вас є від 1 до 2 влучень, ви гинете
Magica.io - Game Battle Royale Online Maupun Offline Terbaik ...
Дуже багато реклами я понімаю за воскресіння но програю вихожу в головне меню і реклама дуже бісить
У ньому забагато реклами, і його дуже легко вбити або застрягти, і все йде за вас
Magica.io Acción jpmt
на диво, це хороша гра, рекомендую
Це дуже важко грати після карти 4
Я ставлю одну зірку, тому що джойстик змушує мене грати повільно, тому я видалив його та завантажив знову, але він все одно не працює, будь ласка, виправте це
Весела гра, але дуже незбалансована. Якщо ви f2p, ви повинні бути богом-геймером і вам пощастить з появою, оскільки ви будете вбиті 1 ударом незалежно від того, що в той час, як ви проти людей, вам потрібно вдарити 3+ рази, оскільки вони мають так багато здоров’я. Платіть, щоб виграти гру
Будь ласка, передайте безсмертя, я розумію, що це легендарно, важко отримати бонус, але той факт, що він робить вас невразливим + збільшення швидкості просто заклинає загибель для того, хто його спрацьовує. І, здається, у всіх це є, дуже вміння шахрайства на першому етапі. Принаймні позбудься від прискорення, щоб я міг втекти
Я грав у цю гру годинами. Я закінчив усі рівні, і нічого не відбувається. Ця гра створена для того, щоб отримати гроші, як і всі вони, я думаю... Сумно, що я грав у цю гру сумніше, я платив за цю гру, часто остерігайтеся тих покупок монет.. навіть закінчивши весь вміст, я все ще ніколи не міг заробити достатньо монет, щоб вирівняйте все своє спорядження, і це коштуватиме мені, можливо, 80 доларів, австралійцям також отримаю моє спорядження фіолетового класу надто максимум і ще сотні, якщо я хочу персонажів максимального рівня.
Я втомився після першої години, щойно досяг срібної ліги як f2p, і боти тепер мають потроєний мій hp і завдають подвійної кількості мого власного hp завданої шкоди, це стає дещо неможливим, якщо ви не внесете гроші в гру. Коротше кажучи, ця гра – це просто вилучення грошей, реклама всюди, складність ботів дає гравцям стимул платити гроші за гру/виграш.
Цікава ідея, гарне виконання, але без пізніх ігор. Вигравати стає платою, оскільки ви погано прогресуєте з рівнями. Ви досягаєте точки, коли ваші вороги мають у 10 разів більше здоров’я, і вони можуть один вистрілити у вас.
Класна гра всім совітою
Непогано
Соромно, справді. Це могло бути досить пристойним вбивством часу, але я думаю, що розробник настільки жадіє грошей, що вирішив, що краще знищити ігровий аспект гри на користь реклами, яка заробляє гроші. Просто гравець бомбардується рекламою після кожної спроби.
До багатьох оголошень. Кожен етап – це реклама, кожен програш – симулятор реклами
Battle Royale Game game,android action game,magica io game online,android .
Мені подобається гра, але ви можете грати в грі ще трохи магії, тому що це нудно лише з трьома магічними заклинаннями
Гра норм но зделайте більше стихій Дякую
Ваша гра дуже погана. Забагато реклами, але цю проблему можна вирішити. Інша проблема полягає в тому, що кожен бот переслідує вас, іноді вони вбивають помилково, а іноді просто націлюються на вас. Існує набагато більше проблем, деякі заклинання дуже зламані, ви не можете уникнути їх, але, звичайно, це може бути легко, якщо платити, як і всі інші ігри. Прикро, що ви дбаєте про гроші більше, ніж про гравців.
топ